Više informacija

Dobrodošli u raj na jadranskoj obali – apartman koji će Vam pružiti nevjerojatan odmor iz snova! Smješten tik uz obalu, ovaj luksuzni apartman impresionira svojim unutarnjim bazenom, vlastitom kuhinjom i kupaonicom te prostranom terasom s beskrajnim pogledom na kristalno plavo more.

Čim zakoračite u ovaj očaravajući prostor, osjetit ćete da su udobnost i raskoš doveli do savršenstva. Uživajte u svakom trenutku Vašeg godišnjeg odmora na prostranoj terasi koja će biti samo Vaša aza mira s nevjerojatnim pogledom na morsku pučinu. Ovdje možete uživati u obrocima na otvorenom, opuštajućem čitanju omiljene knjige ili jednostavno zaranjanju u očaravajući zalazak sunca koje se prelijeva iznad horizonta.

Ovaj apartman nudi savršen spoj luksuza, udobnosti i nevjerojatne ljepote prirode. Rezervirajte svoj boravak i doživite nezaboravan odmor koji će ispuniti sva Vaša očekivanja. Vaše idealno putovanje započinje ovdje!

Adresa

Radalj 34, Klek

Telefon

+385 98 1687 449

E - mail

info@lumar-sobe.hr

Apartman za najam

120,00 €

/ noć

Ovaj izuzetno uređen apartman s prostranim balkonom, potpuno opremljenom kuhinjom i spektakularnim pogledom na more pruža savršen spoj udobnosti i luksuza za opuštajući odmor. Sa svjetlom ispunjenim prostorom, modernim namještajem i bez premca pogledom na plavetnilo, ovaj apartman pruža nezaboravan doživljaj obogaćen ljepotom jadranske obale.